ASSISTENT UITVOERDER

In 1995 ben ik begonnen in de Rotterdamse haven en industrie als kabel/leiding werker, doorgegroeid als GRE-fitter en onderhoud storing en flensmonteur. Vervolgens meewerkend voorman/voorman op diverse Petrochemische fabrieken en uiteindelijk assistent uitvoerder/uitvoerder over de civiele werkzaamheden op een vaste locatie van Geerdink bij een tankopslagbedrijf in het Rotterdams havengebied. Mijn werkzaamheden bestaan uit de werkvoorbereiding , uitvoering (aansturen/leidinggeven) en administratie van allerlei kleinere projecten. Daarnaast verzorg ik de begeleiding als DLP en R-DLPer voor werkzaamheden in en met vervuilde grond.

Het bedrijf Geerdink is fris, sterk en gezond. Geerdink heeft een goede Rotterdamse ‘’niet lullen maar poetsen mentaliteit’’ en is gemakkelijk in de omgang, ik kan dan ook oprecht zeggen dat er een prettige sfeer aanwezig is binnen de Geerdink familie. Binnen de firma is een diversiteit aan ervaring aanwezig en dit resulteert er weer in dat je altijd met een probleem en of uitdaging bij je collega’s kan aankloppen.

Kansen binnen de firma zijn er genoeg. Ik had zelf nooit gedacht dat ik een uitvoerders functie zou gaan bekleden, sterker nog, dit was iets wat ik altijd had afgehouden omdat ik dacht dat kan ik niet. Maar de directie zag dit anders en het werd mij gevraagd of ik dit een kans wilde geven en heb dat toch gedaan. Hier heb ik dan ook absoluut geen spijt van en ga elke dag met energie naar m’n werk en eind vd dag weer naar huis.

 

Wil jij ook zo’n leuke baan?

Stuur een mail aan a.wolf@geerdink.eu of bel naar 088-4511010