UITVOERDER

Ik ben door overname van destijds mijn werkgever (ruim 10 jaar geleden) bij Geerdink komen te werken. Dit was best spannend allemaal. Toch zijn we toen heel fijn ontvangen en tegelijkertijd is Geerdink gaan groeien tot waar ze nu zijn, een betrouwbaar en persoonlijk bedrijf naar iedere werknemer en opdrachtgever toe.
De projecten worden vakkundig en professioneel opgepakt en doordat de lijnen binnen het bedrijf erg kort zijn krijg je snel al een gezamenlijk/familie gevoel waar iedereen alles voor elkaar doet en zelf ook zeker bij springt waar nodig, we laten elkaar immers niet vallen.
Er is binnen Geerdink altijd uitdaging en zeker op de locaties waar we werken is dit het geval. Persoonlijk werk ik op de grotere projecten en het is altijd een uitdaging om het te laten lopen als zoals gepland door mijn collega’s, iedere functie is in mijn ogen onmisbaar en we hebben elkaar allemaal nodig om een goed eindresultaat te halen bij ieder project.
Wij maken vooral beton werken met de daarbij horende disciplines zoals funderingswerkzaamheden (bijvoorbeeld fundatiepalen) en het is daardoor erg divers werk, je zou zeggen beton is beton maar zo werkt het gelukkig niet waardoor ik na al die jaren nog steeds niet uit ben gekeken op het ‘’grijze blok’’ wat er ontstaat na het ontkisten.
Van tevoren wist ik niet dat er veel mogelijkheden waren binnen Geerdink (intentie om te groeien naar een andere functie was er ook niet echt) maar na een aantal jaar en het er over gehad te hebben om door te groeien heb ik de stap genomen en ben gesteund tot waar het mogelijk was en nodig had en ben nu dus uitvoerder en dat bevalt meer dan prima.
Persoonlijk kan ik zeggen, je kan binnen Geerdink worden wat je wilt en je zal zeker de kansen krijgen maar zal er zelf ook alles aan moeten doen, dit doe je gezamenlijk.
Het belangrijkste vind ik dat je leuk vindt wat je doet.

 

Wil jij ook zo’n leuke baan?

Stuur een mail aan a.wolf@geerdink.eu of bel naar 088-4511010