PROJECTLEIDER

Werken bij Geerdink is uitdagend en divers, wij begeleiden en voeren een groot scala aan werkzaamheden uit, grondwerk, straatwerk, betonwerk, asfalteren, leidingwerk, paalfundaties, staalbouw, interieurbouw enz. eigenlijk alle type werkzaamheden die voorkomen in de Petro Chemische industrie voor het onderhoud en ver- of nieuwbouw. De grote variatie zorgt ervoor dat geen dag hetzelfde is en je jezelf elke dag weer opnieuw kan ontdekken.

‘’Your challenge, our solution’’ is ons motto en staat voor hoe wij de klant willen ontzorgen. Het bedenken van oplossingen en aangaan van technische uitdagingen is wat ons werk juist zo leuk maakt. Kom je ergens zelf niet uit of heb je twijfels over hoe iets aan te pakken dan zijn er altijd collega’s met wel de juiste ervaring die met je mee willen denken. Je kunt jezelf zijn bij Geerdink, want het is een directe en open omgeving, een middelgroot bedrijf met een platte organisatie waardoor het makkelijk is om te communiceren met leidinggevende en directieleden. Een echte ‘’Niet lullen, maar poetsen’’ mentaliteit zoals wij dat noemen in de Rotterdamse haven.

Ik ben zelf eind 2015 begonnen bij Geerdink als voorman en na 1 jaar doorgegroeid als uitvoerder en inmiddels sinds 2020 vervul ik de functie van projectleider. Groei is voor iedereen belangrijk en wordt dan ook gestimuleerd bij Geerdink. Of het nou om een technisch praktische cursus of opleiding gaat of om ontwikkeling op persoonlijk niveau, alles is bespreekbaar. Geerdink is met name voor jongeren die nog zoekende zijn naar wat ze leuk vinden in de branche met uitstek het bedrijf, je kunt hier van alle aspecten wat proeven en ervaren.

 

Wil jij ook zo’n leuke baan?

Stuur een mail aan a.wolf@geerdink.eu of bel naar 088-4511010