PROJECTLEIDER

Mijn naam is Elbert van den Berg en ben voor Geerdink werkzaam als Projectleider op een vaste locatie van Geerdink bij een tankopslagbedrijf.
De dagelijkse werkzaamheden variëren van het opnemen van werkzaamheden in het veld waarna er een begroting van wordt gemaakt tot de begeleiding en aansturing van het werk.

Als Projectleider ben je het eerste aanspreekpunt voor de klant, je onderhoud het contact, woont vergaderingen bij en zorgt dat de werkzaamheden volgens afspraak worden uitgevoerd en binnen de afgesproken planning.
Ook ben je als Projectleider zelf verantwoordelijk voor de financiële afhandeling van de werkzaamheden met de opdrachtgever.

Ondanks dat je op “Locatie” zit is er altijd nauw contact met het hoofdkantoor van Geerdink. Wanneer nodig is er altijd een collega die bij kan springen in drukke tijden.

Als Projectleider binnen Geerdink ben je verantwoordelijk voor je eigen locatie of project, hier krijg je alle ruimte voor. Je krijgt de kans om de locatie waar je verantwoordelijk voor bent zo neer te zetten en in te delen dat je er een tevreden opdrachtgever aan over houdt en er een langdurige relatie mee op bouwt.
Geerdink heeft een platte organisatie waarbij je als team voor het beste resultaat gaat. Hier krijg ik energie van en maakt dat ik elke dag vol energie naar m’n werk ga.

 

Wil jij ook zo’n leuke baan?

Stuur een mail aan a.wolf@geerdink.eu of bel naar 088-4511010