PROJECTLEIDER

Vanaf mijn 16e kwam ik bij een aannemer in de Rotterdamse haven terecht als timmerman in opleiding. De werkzaamheden waren veel breder als alleen timmerwerk, deze diversiteit vind ik persoonlijk aantrekkelijk. Daardoor heb ik een hele brede kennis opgedaan over de afgelopen ruim 20 jaar. Dit gezamenlijk met een gezond portie inzet heeft het mogelijk gemaakt binnen Geerdink om in stappen naar de functie projectleider te klimmen met alle voorkomende werkzaamheden die daarbij horen zoals het opnemen van werkzaamheden, calculeren, klant contact, aansturen/ begeleiden van uitvoerders etc.
Wat ik zo aantrekkelijk vind bij Geerdink is dat de werkzaamheden nog steeds zeer divers zijn. Dat je kansen krijgt om jezelf te ontwikkelen, je mindere punten te versterken, je sterke kanten goed in te zetten en waar mogelijk nog verbeteren om gezamenlijk, want iedereen staat voor elkaar klaar, prachtige projecten af te leveren en de opdrachtgever goed te bedienen in het dagelijkse onderhoud van zijn fabriek of terminal.
Ik kan dan ook iedereen aanraden om het gesprek eens aan te gaan met ons prachtige bedrijf om te kijken of wij misschien wel de uitdaging of functie voor jou hebben.

 

Wil jij ook zo’n leuke baan?

Stuur een mail aan a.wolf@geerdink.eu of bel naar 088-4511010