Van 1905 tot nu

Geerdink is opgericht in 1905 door timmerman J. C. Geerdink. Van een eenmansbedrijf voor particuliere opdrachtgevers, regionaal actief in het oosten van het land, groeit Geerdink in enkele decennia uit tot een landelijk actief aannemersbedrijf. In die tijd realiseert Geerdink grote projecten voor prestigieuze opdrachtgevers zoals KLM, Shell en KPN. Zo is ook vlak voor de tweede wereldoorlog het Zuider Ziekenhuis en vlak na de tweede wereldoorlog het oude Schiphol door Geerdink gerealiseerd.

Begin 21e eeuw wisselt de directie en richt Geerdink zich voornamelijk op onderhouds- en nieuwbouw projecten in de industrie. Vandaag de dag is Geerdink een moderne organisatie waar veilig werken in een complexe omgeving voorop staat.
Onze betrokken medewerkers voelen zich thuis bij Geerdink dankzij de warme familiesfeer.

Onze werkwijze

Geerdink streeft altijd naar het naadloos aansluiten op het proces van u als klant. Geerdink is bewust van de reële afbreukrisico’s bij werkzaamheden op het terrein van de klant. Door vooruit te denken en minutieus proces- en projectmanagement is Geerdink de onzichtbare schakel. Geerdink streeft ernaar dat uw bedrijfsvoering niet wordt verstoord of oponthoud ondervindt.

De ambitie van Geerdink is dat wij de beste willen zijn in het ontzorgen van u als klant. Als je de beste wilt zijn, dan moet je blijven bewegen. Geerdink is altijd op zoek naar verbetering door vragen te stellen en kennis te delen.

Op die manier is Geerdink meerwaarde voor u als klant.
YOUR CHALLENGE, OUR SOLUTION

SHEQ

Onder het motto van Geerdink ‘Ik werk veilig, ik werk bij Geerdink’ borgen wij de veiligheid, gezondheid, milieu en kwaliteit. De processen zijn zodanig uitgewerkt dat ze voor ieder project vanuit Geerdink passend zijn. Zo borgt Geerdink dat iedereen volgens de juiste processen werkt, weet wat hun rol is en de taken die daarbij horen. Dit is de basis voor een soepel verlopend proces.

De SHEQ-afdeling van Geerdink werkt intensief samen met de medewerkers om proces en uitvoering te koppelen en dit zo veilig, gezond en kwalitatief mogelijk te realiseren. Het bedrijfshandboek wordt continu verbeterd door 'lessons learned’, naleven van de nieuwste wet- en regelgeving en het toepassen van de Plan, Do, Check, Act gedachte.
Geerdink is gecertificeerd volgens VCA Petrochemie, ISO-9001, ISO-14001, ISO-45001, BRL 7000 en Safety Culture Ladder 4.0 Trede 3.

Onze beleidsverklaring