Geerdink renoveert momenteel een schakelhuis op de terminal van een klant. Er wordt een nieuw schakelhuis gebouwd en een nieuwe 3kV ringleiding geplaatst. Het oude schakelhuis en de pompkamer worden gerenoveerd.

Eind 2016 moeten het nieuwe schakelhuis en de ringleiding ‘mechanically complete’ zijn. Begin 2017 volgt de renovatie van het bestaande schakelhuis. Inmiddels zijn de palen voor het nieuwe schakelhuis geboord en staat de bekisting inclusief de wapening ten behoeve van de fundering en de vloer, klaar om gestort te worden.

Voor de ringleiding graaft Geerdink over een afstand van circa 1.800 meter, twee stuks mantelbuizen in. Deze mantelbuizen liggen op 90 centimeter onder maaiveld en liggen 60 centimeter uit elkaar.

Momenteel staan er drie zuigwagens op de terminal van de klant, om het terrein te preparen voor het ingraven van de mantelbuizen. Er is weinig bekend over de ondergrondse infrastructuur. Daarom is vanuit oogpunt van veiligheid besloten om alleen met zuigwagens te graven.

revamp